Edit Content

Despre noi

Scopul principal al societății FARMACIA SOCIALĂ S.R.L, conform actului constitutiv, nu este profitul, ci îmbunătățirea condițiilor de viață a întregii comunități și asigurarea serviciilor de sănătate de înaltă calitate, respectând standardele de etică și de profesionalism, implicându-se activ pentru a crește nivelul de educație sanitară, pentru a diminua efectele negative asupra mediului înconjurător și pentru a îmbunătăți accesul la medicamente și la servicii medicale.

Contactează-ne acum

Uniți pentru Ucraina. Implică-te și tu!

  • Home
  • -
  • Articole evidentiate
  • -
  • Uniți pentru Ucraina. Implică-te și tu!
Uniți pentru Ucraina. Implică-te și tu!

În contextul situației tragice din Ucraina, este NEVOIE de o strategie clară de sprijin, de explorarea REALĂ a nevoii cetățenilor ucrainieni și mai ales de construirea lanțului umanitar și sustenabil de la A la beneficiarul final, respectând totodată cadrul legal existent.

Nouă ONG-uri și o întreprindere socială (Crucea Roșie Mureș, Farmacia Socială, Elphin Family, Fundația Transilvană Alpha, Fundația Buckner Romania, Fundația Comunitară Mureș, Asociația Divers, Asociația Help4Change, Asociația Icelanding BHBL România și Asociația Suryam) și-au unit forțele într-un grup de lucru numit “Uniți pentru Ucraina – Mureș” cu scopul de a amplifica ajutorul oferit oamenilor și de a eficientiza eforturile, respectiv de a elimina risipa de resurse.

Orice organizatie este binevenită în acest grup de lucru. Ne dorim treptat să creștem numărul săptămânal de transporturi către spitalele din Ucraina cu produse din listele de priorități primite de la beneficiarii finali.

Este nevoie în continuare de resurse, dintre care cele mai eficiente sunt donațiile în bani pentru că pot fi ușor convertite în medicamente sau alimente de maximă necesitate.

De exemplu, la începutul săptămânii viitoare vom trimite un nou transport, în care alături de un generator și medicamente urgente vom trimite peste o tonă de făină și drojdie. Trebuie să știți că spitalul cu care suntem în legătură tratează rănile, bolile dar și foamea. În fiecare zi acest spital transportă în Kiev peste 1000 kg de pâine și se întoarce zilnic în Cernăuți cu refugiați.

Până în prezent am reușit trimiterea de medicamente care au depășit 135.000 de lei și alimente de peste 70.000 de lei, fiind livrate de noi direct la un spital. Orice persoană fizică sau juridică poate dona către oricare din cele zece organizații amintite anterior sau să achiziționeze direct, în numele spitalelor,  medicamente de la Farmacia Socială astfel implicându-se în această activitate umanitară.

Implică-te și tu! Sunt doar trei pași simpli.

  1. Intra pe www.farmaciasociala.ro
  2. Completeaza formularul cu datele tale si suma pe care o donezi
  3. Primesti pe email factura și o achiți.

Persoana de contact: Marius Dumitrescu – 0769041200 – marius@farmaciasociala.ro

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.