Edit Content

Despre noi

Scopul principal al societății FARMACIA SOCIALĂ S.R.L, conform actului constitutiv, nu este profitul, ci îmbunătățirea condițiilor de viață a întregii comunități și asigurarea serviciilor de sănătate de înaltă calitate, respectând standardele de etică și de profesionalism, implicându-se activ pentru a crește nivelul de educație sanitară, pentru a diminua efectele negative asupra mediului înconjurător și pentru a îmbunătăți accesul la medicamente și la servicii medicale.

Contactează-ne acum

Farmacia socială și Crucea Roșie Mureș ajută pacienții din Ucraina. Implică-te și tu!

 • Home
 • -
 • Articole evidentiate
 • -
 • Farmacia socială și Crucea Roșie Mureș ajută pacienții din Ucraina. Implică-te și tu!
Farmacia socială și Crucea Roșie Mureș ajută pacienții din Ucraina. Implică-te și tu!

Apelul nostru de ajutor a fost receționat de zeci de persoane. Le mulțumim! Donațiile acestor persoane fac diferența pentru cei care fug din calea războiului din Ucraina.

Până acum am reușit să strângem, în doar două zile, peste 65 000 lei, bani cu care au fost deja achiziționate medicamente și dispozitive medicale de strictă necesitate la această oră. Lista de necesități se schimbă în funcție de nevoile punctuale care sunt semnalate de Crucea Roșie Română.

Avem în vedere toți refugiații, care au reușit să ajungă în România, precum și soldații și răniții. Solicitările pentru medicamente și dispozitivele medicale ne sunt transmise direct de la spitalele din Ucraina și, din fericire, mulțumită parteneriatului foarte eficient cu Farmacia Socială suntem în măsură să răspundem foarte prompt“, a declarat Maga Bercea, Director Executiv Crucea Rosie Mureș.

Sistemul de donare este foarte simplu și donațiile ajung țintit exact acolo unde este nevoie!

Donator poate fi orice persoană fizică sau juridică, din orice colt al țării. Produsele sunt predate la Crucea Rosie Mureș și mai apoi ajung în spitale prin intermediul Crucei Rosii din Ucraina”, spune Marius Dumitrescu, administratorul Farmaciei Sociale din Sângeorgiu de Mureș.

Lista actuală de nevoi conține antibiotice, seringi, bandaje, mănuși chirurgicale, antiinflamatoare, dezinfectant, măști, comprese sterile, antitermice, bandaje hemostatice.

Implică-te și tu! Sunt doar trei pași simpli.

1. Intra pe www.farmaciasociala.ro

2. Completeaza formularul cu datele tale si suma pe care o donezi

3. Primesti pe email factura și o achiți.

Orice ajutor contează! Oricât de mic sau mare este ajutorul tău, te felicit pentru implicare!


  1 Comment

  • Donație bani pentru medicamente și materiale sanitare.

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.